Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, συνοδευόμενος από την πρόεδρο της ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας, Ήρα Κουρή, «τελειώνει» τις εκδηλώσεις του Πατρινού Καρναβαλιού 2024 και ταυτόχρονα «δίνει σύνθημα» για την έναρξη του επόμενου, του Πατρινού Καρναβαλιού του 2025.

Η Μεγάλη Παρέλαση της Κυριακής ολοκληρώθηκε και ήρθε η ώρα να καεί στην πυρά ο Βασιλιάς Καρνάβαλος, γεγονός που σημαίνει αυτομάτως την έναρξη του Πατρινού Καρναβαλιού του 2025.

Το κέφι συνεχίζει να συνεγείρει τις διαθέσεις των καρναβαλιστών που ομαδικά συρρέουν στο Μώλο της Αγίου Νικολάου για να παρακολουθήσουν την Τελετή Λήξης στις 21.00 της Κυριακής.

Το τελευταίο μεγάλο ραντεβού του Πατρινού Καρναβαλιού 2024, του Καρναβαλιού όλης της Ελλάδας δόθηκε στην Τελετή Λήξης, όπου ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, συνοδευόμενος από την πρόεδρο της ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας, Ήρα Κουρή, «τελειώνει» τις εκδηλώσεις του Πατρινού Καρναβαλιού 2024 και ταυτόχρονα «δίνει σύνθημα» για την έναρξη του επόμενου, του Πατρινού Καρναβαλιού του 2025.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ 

Πατρινό Καρναβάλι 2024: Δείτε την Τελετή Λήξης, την καύση του Βασιλιά και το μεγάλο πάρτι στην Αγίου Νικολάου Πατρινό Καρναβάλι 2024: Δείτε την Τελετή Λήξης, την καύση του Βασιλιά και το μεγάλο πάρτι στην Αγίου Νικολάου Πατρινό Καρναβάλι 2024: Δείτε την Τελετή Λήξης, την καύση του Βασιλιά και το μεγάλο πάρτι στην Αγίου Νικολάου Πατρινό Καρναβάλι 2024: Δείτε την Τελετή Λήξης, την καύση του Βασιλιά και το μεγάλο πάρτι στην Αγίου Νικολάου Πατρινό Καρναβάλι 2024: Δείτε την Τελετή Λήξης, την καύση του Βασιλιά και το μεγάλο πάρτι στην Αγίου Νικολάου Πατρινό Καρναβάλι 2024: Δείτε την Τελετή Λήξης, την καύση του Βασιλιά και το μεγάλο πάρτι στην Αγίου Νικολάου

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ

Κάνε εγγραφή στοPelopγια περισσότερα videos

Το πάρτι κρατά μέχρι τις πρώτες ώρες με τους διακεκριμένους Djs Μιχάλη Τσαουσόπουλο και Κώστα Ζήκο να ξεσηκώνουν το πλήθος με τις μουσικές επιλογές τους. Ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος, Γενικός διευθυντής των τριών κορυφαίων ραδιοφωνικών σταθμών της Αθήνας (95.2 Athens DeeJay, 96.9 Rock FM και 92.3 Λάμψη), από το 2004 παρουσιάζει στην πρωινή ζώνη του 95.2 Αthens Dee Jay τo show “Breakfast στα FM με τον Μιχάλη” (Νο.1 εκπομπή σύμφωνα με τις επίσημες ραδιοφωνικές μετρήσεις) και Σάββατο τη Νο.1 Dance εκπομπή στο ραδιόφωνο The Dancemasters.

Ο Κώστας Ζήκος με μακρόχρονη πορεία στους ραδιοφωνικούς σταθμούς Top FM, Klik FM και Nitro Radio τώρα διατηρεί καθημερινή δίωρη εκπομπή στον 95.2 Athens Deejay και στον 969 Rock FM. Έχει κάνει τη μουσική επιμέλεια σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές (σήριαλς και shows) και σε θεατρικά έργα. Έχει παίξει ως guest dj σε μεγάλα club της Ελλάδας, της Ολλανδίας και του Μπαλί.

Παρουσιαστές της Τελετής Λήξης είναι ο Παναγιώτης Μουλίνος και η Τελάλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2024, που θα κάνουν ένα flashback σε κορυφαίες στιγμές της φετινής διοργάνωσης.

Φέτος η Τελετή Λήξης είναι «προσβάσιμη» για κωφούς/βαρήκοους, αφού θα υπάρχει παράλληλη διερμηνεία στην ελληνική νοηματική γλώσσα, από την επίσημη διερμηνέα Λαμπρινή Παπαπροκοπίου.

Δείτε το βίντεο παρελάσεων και τελετής λήξης Πατρινού Καρναβαλιού 2023:

Πηγή: pelop.gr