Επίσκεψη στα γραφεία της 6ης Ειδικής Μονάδας Δασικών Επιχειρήσεων, στην Οβρυά Πατρών, πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας, Χαράλαμπος Μπονάνος συνοδευόμενος από τον Επιστημονικό Συνεργάτη του Περιφερειάρχη, Χρήστο Μητρογιώργο, παρουσία του Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Ελλάδας Νικόλαου Ρουμελιώτη και του Επιπυραγού, Ανδρέα Λούρμπα.
H επίσκεψη πραγματοποιήθηκε με αφορμή την ολοκλήρωση παραλαβής του καινούριου εξοπλισμού με τον οποίο ενίσχυσε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας την 6η ΕΜΟΔΕ που περιλαμβάνει μηχανικά εργαλεία, εξειδικευμένα πυροσβεστικά εργαλεία , πυροσβεστικές αντλίες κ.ά.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο κ. Μπονάνος είχε την ευκαιρία εποικοδομητικής συζήτησης με όσους υπηρετούν στη μονάδα, τους οποίους ευχαρίστησε προσωπικά για το δύσκολο έργο που επιτελούν , δηλώνοντας: «Ο συντονισμός και συνεργασία όλων των φορέων Πολιτικής Προστασίας με βασικούς στόχους την προστασία της ανθρώπινης ζωής, της περιουσίας των πολιτών και του φυσικού περιβάλλοντος από έντονα καιρικά φαινόμενα που μπορεί να εκδηλωθούν, συνεχίζει να αποτελεί προτεραιότητα αυτής της Περιφερειακής Αρχής, και για το λόγο αυτό χρησιμοποιούμε όλα τα μέσα που διαθέτουμε τόσο για την πρόληψη των όσο και την άμεση αντιμετώπισή τους . Με τη σημερινή ευκαιρία θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω ακόμα μια φορά όλους τους εμπλεκομένους στο δύσκολο αυτό έργο για τον επαγγελματισμό, τη μεθοδικότητα και την καλή συνεργασία που επιδεικνύουν συνεχώς ώστε να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στην αντιμετώπιση ακραίων καιρικών φαινομένων».