Ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά

Προπαραμονή των εκπτώσεων, σήμερα και ήδη έχουν αρχίσει από νωρίς το απόγευμα να σχηματίζονται ουρές σε μεγάλα εμπορικά καταστήματα.

Οι καταστηματάρχες επιδιώκουν να αναθερμάνουν το αγοραστικό ενδιαφέρον με ζηλευτές προσφορές και οι μεγάλες αλυσίδες ένδυσης και υπόδησης προσφέρουν προϊόντα με μειωμένες τιμές από 10% έως 50%. Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του protothema.gr οι ουρές που σχηματίζονται ξεκινούν από τα ταμεία και φτάνουν μέχρι έξω από το καταστήματα.

Δείτε φωτογραφίες:

oures-katasthmata-es__2_
oures-katasthmata-es__3_
oures-katasthmata-es__6_
oures-katasthmata-es__7_
oures-katasthmata-es__4_
oures-katasthmata-es__5_

Οι χειμερινές εκπτώσεις θα πραγματοποιηθούν από τις 8 Ιανουαρίου μέχρι και τις 29 Φεβρουαρίου 2024.

Την ίδια ώρα, οι άνθρωποι του επιχειρείν χαρακτηρίζουν την κίνηση στην εορταστική αγορά των Χριστουγέννων απλά καλή, σημειώνοντας ότι οι καταναλωτές ήταν επιφυλακτικοί και μετρημένοι στις αγορές τους.

Στη διάρκεια των χειμερινών εκπτώσεων τα καταστήματα αναμένεται να λειτουργήσουν τις Κυριακές 14 και 21 Ιανουαρίου, με προτεινόμενο ωράριο από τις 11:00 π.μ. έως τις 20:00. Υπενθυμίζεται ότι, βάσει του υφισταμένου νομοθετικού πλαισίου, οι χειμερινές εκπτώσεις αρχίζουν τη δεύτερη Δευτέρα κάθε Ιανουαρίου και ολοκληρώνονται στα τέλη του Φεβρουαρίου.

Πηγή: protothema.gr