Οι «ξαναμμένοι διαρρήκτες» μπούκαραν προ 10ήμερο περίπου σε εξοχικά στην παραλιακή περιοχή Πούντα του Διακοπτού και φαίνεται ότι δεν βρήκαν ότι… λογάριαζαν, χρήματα αντικείμενα αξίας. Αποτέλεσμα, να καταστρέψουν τελικά ότι μπορούσαν και να πάρουν ότι βρέθηκε μπροστά τους!

Η λεία των δραστών ήταν μεταξύ άλλων ηλεκτρικές συσκευές, είδη εξοχικής κατοικίας, λευκά είδη, φουσκωτό σκάφος και τρέιλερ.

Μια από τις τρεις εξοχικές κατοικίες ήταν ένα δωμάτιο με μπάνιο. O ιδιοκτήτης προφανώς «πλήρωσε» το γεγονός ότι οι διαρρήκτες μπήκαν σε γειτονικά εξοχικά, δεν βρήκαν πολλά τιμαλφή και μετά στράφηκαν στην υπόλοιπη γειτονιά στην περιοχή της Πούντας!

Κανείς από τους ιδιοκτήτες δεν αντιλήφθηκε κάτι καθώς στην εξοχική κατοικία τους δεν υπήρχε συναγερμός καθώς. Οι διαρρήκτες φαίνεται ότι πήραν μαζί τους τηλεοράσεις, συσκευές ακόμη και θερμοσίφωνα!

Κατά τη διάρρηξη αφαίρεσαν μάλιστα και ένα κυνηγετικό όπλο με αποτέλεσμα η Ασφάλεια Αιγίου να προχωρήσει σε ανάκριση!

Το περιστατικό έγινε γνωστό όταν ένας από τους ιδιοκτήτες πέρασε για να παραλάβει το τρέιλερ που είχε αφήσει εκεί και είδε να λείπουν τα πάντα, από τη δική του οικία καθώς και τις δύο γειτονικές!

Πηγή: aigiovoice.gr