Όπως αναφέραμε πριν λίγο καιρό, ένας συγχωριανός μας θέλησε να καλύψει το ποσό των εργασιών που θα σημάνουν και την ολοκλήρωση του σχολείου στα Αλώνια. Την περασμένη Δευτέρα πραγματοποιήθηκε μέρος αυτών των εργασιών και σήμερα ολοκληρώθηκαν και τις αναφέρουμε παρακάτω.

Επιστρώθηκε με κοκκινόχωμα(Στουρναρι) η επιφάνεια του προαύλιου χώρου περί 300 τμ Έπειτα έγινε επίστρωση με ειδικό ύφασμα εδαφοκαλυψης (γεόπανο) το οποίο δε θα επιτρέψει να φυτρώνουν χορτάρια.Στη συνέχεια έγινε επίστρωση μεταχειρισμένου συνθετικού χλοοτάπητα και τέλος γέμισε με χαλαζιακή άμμος. Να θυμίσουμε ότι ο Συγχωριανός Αλεξόπουλος Γιώργος του Παναγιώτη μας είχε δωρίσει 300 τετραγωνικά μεταχειρισμένο χλοοτάπητα και 10 κυβικά χαλαζιακή άμμο..Πλέον, δε θα χρειάζεται να αντικρύσουμε εικόνες εγκατάλειψης στο σχολείο στα Αλώνια από τα χόρτα. Επίσης, βάφτηκαν οι κολώνες του κτιρίου καθώς και δύο περιοχές στο γήπεδο καλαθοσφαίρισης.

Για τις εν λόγω εργασίες καλλωπισμού θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη δημοτική αρχή που έπειτα από αίτημα του συλλόγου ήρθε εργάτης και ο υδραυλικός του Δήμου και έγιναν ανάλογες εργασίες καθώς και ο Αντιδήμαρχος κύριο Σωτήρη Δουκλιά μας παραχώρησε χωματουργικά μηχανήματα για προμήθεια υλικού.

Επίσης θα θέλαμε να αποδώσουμε ιδιαίτερες ευχαριστίες στον αντιδήμαρχο Δημοτικής ενότητας Παιων, κύριο Ροδοπουλο Γιώργο για τη πολύτιμη και αξιόλογη δωρεά του που αφορά 350 τμ ύφασμα εδαφοκαλυψης. Να σημειώσουμε ότι εν λόγω δωρεά δεν προκύπτει από τη ιδιότητα που έχει ο κύριος Ροδόπουλος αλλά αποτελεί προσωπική του προσφορά η οποία προέρχεται από πλούσια πατριωτικά αισθήματα που διέπουν το συμπατριώτη μας και φίλο του χωριού μας κύριο Ροδόπουλο Γιώργο

Τέλος να ευχαριστήσουμε αρχικά θερμά τον “δικό” μας μάστορα κύριο Genti Kanani που ελπίζουμε να μας επιτρέψει να το θεωρούμε συγχωριανό μας πια, αφού δίνει τη ψυχή του σε όλες τις εργασίες που του έχουν ανατεθεί και πια η σχέση μας είναι σε πατριωτικό πλαίσιο και όχι επαγγελματικό. Επιπλέον το μικρό Καρνεσιώτη Μιχαλοπούλο Παναγιώτη που ανταποκρίνεται σε οποιοδήποτε κάλεσμα του συλλόγου για εξωραϊσμό του χωριού μας όπως άλλωστε κάνει όλη η νεολαία μας.

Στο πλαίσιο της δωρεάς του συγχωριανού μας θα γίνει ακόμα το «ντύσιμο» της σκάλας με πέτρα καθώς και μικροεργασίες εντός του χώρου ώστε επιτέλους να ολοκληρωθεί το σχολείο στα Αλώνια και να πάρει μια αξιοπρεπή μορφή. Δυστυχώς με θλίψη είδαμε ότι πάλι είχαμε κάποιες μικρό ζημιές που όμως τις επιδιωρθωσαμε .

Το σχολείο, έπειτα από αυτές τις εργασίες καλλωπισμού φιλοξενήσε τις εκδηλώσεις μας με επιτυχία του συλλόγου μας στις 12 και στις 13 Αυγούστου αλλά και όλους τους επισκέπτες καθώς το εν λόγω σημείο είναι ιδανικό για επίσκεψη και περίπατο αφού έχει εξαιρετική θέα.