Η Αστυνομία προχώρησε σε τέσσερις συλλήψεις για διάφορες υποθέσεις μέσα σε 48 ώρες

Συνελήφθησαν, σε τρεις περιπτώσεις, χθες 6-4-2024 και σήμερα 7-4-2024, στην Πάτρα και στον Πύργο, από αστυνομικούς υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας και Ηλείας, τέσσερα άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες, για ενδοοικογενειακή βία.

Στην περίπτωση περίπτωση, συνελήφθη σήμερα τα ξημερώματα στην Πάτρα, ένας ημεδαπός άνδρας και μια ημεδαπή γυναίκα, διότι ως σύντροφοι αλληλοκαταγγέλθηκαν για πρόκληση σωματικών βλαβών.

Στη δεύτερη περίπτωση, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, συνελήφθη ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι η εν διαστάσει συζυγός του, υπέβαλλε καταγγελία σε βάρος του για απειλές.

Στην τρίτη περίπτωση, χθες το απόγευμα, στον Πύργο, συνελήφθη ένας ημεδαπός άνδρας, διότι η συζυγός του, υπέβαλλε καταγγελία σε βάρος του για πρόκληση σωματικών βλαβών σε βάρος της, μέσα σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους κατά τόπο αρμόδιους Εισαγγελείς.

Πάτρα: Τη Δευτέρα η απολογία του συντρόφου της γυναίκας που πήδηξε από το παράθυρο για να σωθεί
Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε χθες το μεσημέρι ο δράστης σοβαρού επεισοδίου ενδοοικογενειακής βίας στην Πάτρα, που πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα και έως τότε κρατείται.

Το επεισόδιο εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στην οδό Ασημάκη Φωτήλα, όπου η γυναίκα διέφυγε από το παράθυρο του σπιτιού της, καθώς ο δράστης τη χτυπούσε και την έβριζε. Το πρωί της Παρασκευής επέστρεψε σπίτι της συνοδεία Αστυνομίας, η οποία συνέλαβε τον δράστη και τον οδήγησε στο αυτόφωρο, ενώ του απαγορεύτηκε να πλησιάσει το σπίτι της 47χρονης.

Παρά την καταδικαστική απόφαση, ο δράστης επέστρεψε, προκαλώντας και πάλι επεισόδιο.

Ο άνδρας συνελήφθη πάλι και οδηγήθηκε στο Β΄ Αστυνομικό Τμήμα Πατρών, όπου του ασκήθηκε ποινική δίωξη τόσο για ενδοοικογενειακή βία, όσο και για παράβαση δικαστικής απόφασης.

Πηγή: pelop.gr