Με την αναγγελία της απώλειας του διακεκριμένου χειρούργου, γυναικολόγου – μαιευτήρα Γιάννη Στρατούλια από την Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας εκδόθηκε η πιο κάτω ανακοίνωση :

Ένας σπουδαίος άνθρωπος, ένας σεμνός αγωνιστής και παράλληλα το αρχαιότερο εν ζωή μέλος της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαΐα έφυγε από κοντά μας.
Ο Γιάννης Στρατούλιας συνέδεσε την επιστημονική του πορεία υπηρετώντας την πάσχουσα γυναίκα ενώ από τα χέρια του γεννήθηκαν εκατοντάδες παιδιά.
Υπήρξε μέλος στην συνέλευση της Ν.Δ. για την ίδρυση της οργάνωσης το 1974 στην Πάτρα, διετέλεσε μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής και Πρόεδρος της Ειδικής Κομματικής Οργάνωσης Ιατρών.
Θα τον θυμόμαστε πάντα για την επιστημονική του κατάρτιση, το ήθος, την εντιμότητα και την μεγάλη του προσφορά στη παράταξη και στην τοπική κοινωνία.
Ο Πρόεδρος Αντώνης Κουνάβης, τα μέλη και οι τομεάρχες της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας εκφράζουν στην σύζυγό του Μαρία, στον γιο του Κώστα, λαμπρά στελέχη και αυτά της παράταξής μας, καθώς και στους υπόλοιπους συγγενείς τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΗΣ Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. ΑΧΑΪΑΣ