Αποκαταστάθηκαν οι δυο κατολισθήσεις, στον επαρχιακό δρόμο Πούντας Καλαβρύτων.

Στον επαρχιακό δρόμο Πούντας Καλαβρύτων, σήμερα το πρωί φερτά υλικά έκλεισαν τον δρόμο στο τούνελ μετά το Μέγα Σπήλαιο. Άμεση ήταν η επέμβαση από χειριστή μηχανημάτων της ΠΔΕ και Συνεργεία του Δήμου Καλαβρύτων και με την συνδρομή της Αστυνομίας, Πυροσβεστικής και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου.

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στον οδικό άξονα Πούντας Καλαβρύτων μετά τις δύο κατολισθήσεις στο 15ο και 18ο χιλιόμετρο του επαρχιακού δρόμου Πούντας Καλαβρύτων.

Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας Φωκίωνα Ζαΐμης άμεσα αποκαταστάθηκαν οι δυο κατολισθήσεις:

Ευχαριστώ τους εργαζομένους στην πολιτική προστασία της ΠΔΕ καθώς και τους συνεργάτες για την άμεση ανταπόκριση στο συμβάν του Οδοντωτού αλλά και στο συμβάν της κατολίσθησης στην Πούντα Καλαβρύτων σήμερα το πρωί.

Βρεθήκαμε άμεσα στο σημείο, μετά τις δύο κατολισθήσεις που σημειώθηκαν στο 15ο και στο 18ο χιλιόμετρο κοντά στο τούνελ μετά το Μέγα Σπήλαιο. Μετά τις έκτακτες παρεμβάσεις των μηχανημάτων μας αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στον οδικό άξονα.
Είμαστε κοντά σε κάθε πρόβλημα που παρουσιάζεται για την ασφάλεια των πολιτών, θέλουμε να λύνονται γρήγορα και χωρίς περαιτέρω κινδύνους τα ζητήματα που παρουσιάζονται. Ωστόσο, προτεραιότητά μας είναι η πρόληψη και προς αυτή την κατεύθυνση θα εργαστούμε σκληρά το επόμενο διάστημα.