Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε άμεσα στο σημείο να παραλάβει τον τραυματία, τον μετέφερε στο νοσοκομείο αλλά υπέκυψε στα τραύματά του.

Νεκρός ο 26χρονος οδηγός της μηχανής που ενεπλάκη σε τροχαίο στην Οθωνος Αμαλίας το μεσημέρι της Τετάρτης. Η μηχανή που οδηγούσε ο νεαρός προσέκρουσε σε μαύρο τζιπ, το οποίο σύμφωνα με μαρτυρίες, επιχείρησε να «ξεπαρκάρει» από το αριστερό άκρο του δρόμου.

Αντίθετα, η οδηγός του οχήματος με τις αλβανικές πινακίδες στα πρώτα λόγια που είπε σε αστυνομικούς δήλωνε ότι είχε ξεπαρκάρει και οδηγούσε κανονικά στο δρόμο όταν έπεσε πάνω της η μηχανή.

Στο σημείο του δυστυχήματος έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο και παρέλαβε τον 26χρονο βαριά τραυματία αλλά έχοντας τις αισθήσεις του. Δυστυχώς, λίγη ώρα αργότερα ο νεαρός έχασε τη μάχη στο νοσοκομείο.

Η Τροχαία διενεργεί έρευνες για το περιστατικό.

ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, το μεσημέρι της Τετάρτης στην οδό Όθωνος Αμαλίας στο ύψος της Μιαούλη στην παραλιακή της Πάτρας.

Ενα όχημα τύπου τζιπ φέρεται να επιχείρησε να μπει στο ρεύμα κυκλοφορίας από θέση παρκαρίσματος και ήρθε σε σύγκρουση με μηχανή μεγάλου κυβισμού, που διερχόταν από την Όθωνος Αμαλίας.

Από τη σύγκρουση ο νεαρός οδηγός της μηχανής εκσφενδονίστηκε και προσγειώθηκε στον ποδηλατόδρομο.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τον τραυματία οδηγό. Ερευνες διενεργεί η Τροχαία.

Πηγή: pelop.gr