Ο υποψήφιος Δήμαρχος Καλαβρύτων Θανάσης Κανελλόπουλος μίλησε χθες στους συμπατριώτες του Καλαβρυτινούς που διαμένουν στην Αθήνα στο ξενοδοχείο «Royal Olympic». Η συγκέντρωση ήταν μεγαλειώδης καθότι προσήλθαν στην ομιλία αυτή άνω των 500 ατόμων.

Ο κος. Κανελλόπουλος ανέπτυξε τους βασικούς άξονες του προγράμματος του Συνδυασμού του, που αφορούν όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Καλαβρύτων. Επικράτησε μεγάλος ενθουσιασμός από τις θέσεις που εξήγγειλε ο κος. Κανελλόπουλος και στο τέλος όλοι οι  παρευρισκόμενοι του δήλωσαν ότι είναι συμπαραστάτες του στην προσπάθειά του να γίνει η μεγάλη ανατροπή στο Δήμο Καλαβρύτων.

Ο καθένας μπορούσε να διαπιστώσει ότι οι παρευρισκόμενοι έφυγαν ενθουσιασμένοι και αποφασισμένοι να αγωνιστούν για τη νίκη του Συνδυασμού «Ενωτική Πρωτοβουλία Πολιτών» στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση αυτή:

–        Ο τέως Δήμαρχος Καλαβρύτων και συνάδελφός του Δικηγόρος, κος. Γεώργιος Λαζουράς.

–        Ο σημερινός Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, κος. Δημήτριος Βερβεσός, ο οποίος στο σύντομο χαιρετισμό του ανέφερε τη κοινή πορεία που είχαν στην εκλογή τους και στη διοίκηση του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, αφού ξεκίνησαν μαζί τη συνδικαλιστική τους δράση το 1993 οπότε και εκλέχθηκαν στο Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

–        Το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και πρώην Γενικός Γραμματέας αυτού, κος. Μιχάλης Καλαντζόπουλος, ο οποίος με τη σειρά του αναφέρθηκε στη γνωριμία του με τον κο. Κανελλόπουλο, στα πρώτα συνδικαλιστικά του βήματα και εξήρε την καταξίωση του κου. Κανελλόπουλου στο Δικηγορικό Σύλλογο τόσο σε σχέση με την επαγγελματική του δραστηριότητα όσο και στη συνδικαλιστική του δράση και τον οποίο αποκάλεσε «δάσκαλό του»

–        Το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου, κος. Ιωάννης Κάπος, ο οποίος μαζί με τον κο. Κανελλόπουλο είναι μέλη της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής. Ο κ. Κάπος αναφέρθηκε στη δραστηριότητα του κου. Κανελλόπουλου ως μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής επί πολλά χρόνια και γενικά με την απασχόλησή του με τον αθλητισμό και εξήρε την έντονη δραστηριότητά του στο χώρο αυτόν.

–        Ο συμμαθητής του από τα γυμνασιακά χρόνια στα Καλάβρυτα και μετέπειτα στενός του φίλος, ιατρός και Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, κος Ανδρέας Πολυδώρου, που ως γνωστόν κατάγεται από το Σκεπαστό και ήταν από τους πρωταγωνιστές της ίδρυσης του Συνδυασμού.

–        Οι προσωπικοί του φίλοι και εν αποστρατεία αντιστράτηγοι της Ελληνικής Αστυνομίας, α) ο Καλαβρυτινός κ. Σωτήριος Τσενές, που είναι και Επίτιμος Πρόεδρος των Καλαβρυτινών Αθήνας, β) ο κ. Ιωάννης Διαμαντόπουλος, ο οποίος έχει διατελέσει και υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, γ) ο συμπατριώτης του εκ Τριποτάμων καταγόμενος κ. Χρήστος Παπαζαφείρης, που έχει υπηρετήσει σε σημαντικότατες και υψηλόβαθμες θέσεις της Ελληνικής Αστυνομίας,

–        Το μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και επί πολλά έτη Πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, κ. Ισίδωρος Κούβελος, με τον οποίο συνδέεται με στενή φιλία και τυγχάνει νομικός του συμπαραστάτης και με τον οποίο έχουν επί πολλά χρόνια κοινή πορεία στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και στη Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία.

–        Πολλοί Καλαβρυτινοί δικηγόροι με τους οποίους συναντιέται καθημερινά στα Δικαστήρια ασκώντας όλοι τους μαχόμενη δικηγορία.

Τέλος, παρευρέθηκε η πλειονότητα των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων καθώς πολλοί υποψήφιοι Σύμβουλοι Δημοτικών Κοινοτήτων και Πρόεδροι Δημοτικών Κοινοτήτων στην εκδήλωσή αυτή, όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με συμπατριώτες Καλαβρυτινούς και να ανταλλάξουν απόψεις για τα προβλήματα των Κοινοτήτων τους και εν γένει του Δήμου.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό.