Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, πρ. Ευρωπαίος Επίτροπος και βουλευτής Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας συναντήθηκε με τον αντιπεριφερειάρχη Ηλείας κ. Νίκο Κοροβέση, στο γραφείο του στην έδρα της Π.Ε. Ηλείας.

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, πρ. Ευρωπαίος Επίτροπος και βουλευτής Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας συναντήθηκε με τον αντιπεριφερειάρχη Ηλείας κ. Νίκο Κοροβέση, στο γραφείο του στην έδρα της Π.Ε. Ηλείας.

Τουρισμός, αγροτική ανάπτυξη, πρωτογενής τομέας, μεγάλα έργα υποδομής, σύνδεση της Δυτικής Ελλάδας με την υπόλοιπη χώρα αλλά και με το υπόλοιπο της Πελοποννήσου, είναι στις βασικές προτεραιότητες.

Όπως τονίστηκε η προοπτική της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Νομού Ηλείας είναι ιδιαίτερα θετική και ευνοϊκή με βάση τα όσα έχουν σχεδιαστεί και τα όσα βεβαίως μέχρι στιγμής υλοποιούνται κι αυτό γιατί υπάρχει και όραμα και πολιτική βούληση. Όπως επίσης υπάρχει σχεδιασμός και στρατηγική.

Ο κ. Αβραμόπουλος συνεχάρη τον αντιπεριφερειάρχη για την εξαιρετική δουλειά που γίνεται σε αυτή τη γωνιά της Ελλάδος, η οποία έχει περάσει δύσκολες στιγμές στο παρελθόν, επισημαίνοντας πως τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται, προαναγγέλλουν ένα πολύ καλύτερο μέλλον για όλους.

Συνάντηση Δημήτρη Αβραμόπουλου με τον Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Νίκο Κοροβέση

Πηγή: pelop.gr