Τα ερωτήματα πολλά και η απάντηση θα δοθεί με νέα ανακοίνωση, όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, αφήνοντας τους fans του διαγωνισμού να υποθέσουν τι μπορεί να είναι και να κεντρίσουν ακόμα πιο πολύ το ενδιαφέρον για τον φετινό διαγωνισμό

Όπως γνωρίζουμε, μετά την περσινή νίκη της Loreen με το “Tattoo”, ο 68ος Διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision θα πραγματοποιηθεί στις 7, 9 και 11 Μαϊου στο Μάλμε της Σουηδίας. Μέχρι στιγμής έχει ανακοινωθεί επίσημα ότι 37 χώρες θα λάβουν μέρος (ανάμεσά τους Ελλάδα και Κύπρος) στο μεγαλύτερο μουσικό event της Ευρώπης και… όχι μόνο!

Όπως αναφέρει το gpstomusic.gr, σήμερα οι διοργανωτές του διαγωνισμού προέβησαν σε μια ανακοίνωση-έκπληξη, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της Eurovision στα social media, που έχει προκαλέσει απορίες, σχόλια, αγωνία και ενδιαφέρον! Η ανακοίνωση αφορά στην Καραϊβική και τη συσχέτισή της με την Eurovision 2024!

Μαζί με ένα video που δείχνει τις αμμώδεις παραλίες και τα κρυστάλλινα νερά της περιοχής, ο επίσημος λογαριασμός της Eurovision αναφέρει:

Νέο έτος! Καινούργια νέα! Είμαστε ενθουσιασμένοι που επιβεβαιώνουμε ότι η Καραϊβική έρχεται στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2024.

Νέο έτος! Καινούργια νέα! Είμαστε ενθουσιασμένοι που επιβεβαιώνουμε ότι η Καραϊβική έρχεται στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2024.

Ποιος όμως θα είναι ο ρόλος της θαλάσσιας αυτής περιοχής της Αμερικάνικης Ηπείρου, με τα 700 και πλέον νησιά και με δημοφιλείς χώρες, όπως η Τζαμάϊκα, οι Μπαχάμες και τα Νησιά Μπαρμπάντος στη Eurovision 2024; Πρόκειται για κάποιο επίσημο κάλεσμα σε κάποιες από αυτές τις χώρες να συμμετάσχουν όπως έχει γίνει με την Αυστραλία το 2015; Κάποιος καλεσμένος ή παρουσιαστής-έκπληξη; Ή μήπως κάποιος καλλιτέχνης που εκπροσωπεί μια από τις χώρες που συμμετέχουν με καταγωγή από την Καραϊβική; Ή κάτι άλλο;

ΠΗΓΗ: gpstomusic.gr