Το τουρνουά ποδοσφαίρου των Πολιτιστικών Συλλόγων της περιφέρειας Καλαβρύτων ξαναχτυπά! Η αθλητική – πολιτιστική εκδήλωση επιστρέφει την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024 και την διοργάνωση της αναλαμβάνουν ξανά οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι οι οποίοι και δημιούργησαν τη γιορτή αυτή, τη γιορτή του πολιτισμού και του αθλητισμού.
Οι πατριώτες που συμμετέχουν στο ποδοσφαιρικό τουρνουά με τη φανέλα του χωριού τους, δίνουν και πάλι ραντεβού τις Κυριακές, για μια ποδοσφαιρική σεζόν γεμάτη αθλητική δράση, που στόχο έχει να δώσει την ευκαιρία στους συμπατριώτες από τα Καλαβρυτοχώρια να γνωριστούν, να συσφίξουν τις διαπροσωπικές τους σχέσεις μέσω αυτής της αθλητικής -πολιτιστικής δραστηριότητας αλλά και να διασκεδάσουν μαζί.
Αξίζει λοιπόν να θυμόμαστε πως σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού αυτού ποδοσφαιρικού τουρνουά δεν έχουν σημασία οι νίκες και τα τέρματα που θα μπουν αλλά το «ευ αγωνίζεσθαι» και η συμμετοχή, ώστε να έρθουμε όλοι κοντά και να αγωνιστούμε με ήθος και με πάθος σε αυτήν τη διασυλλογική πολιτιστική – αθλητική εκδήλωση.
Τα χωριά που θα συμμετάσχουν στο 7ο Καλαβρυτινό Αθλητικό Αντάμωμα είναι τα έξης (με αλφαβητική σειρά): Άνω Κλειτορία, Κλειτορία, Κρινόφυτα, Λευκάσιο, Λυκούρια, Παγκράτι, Τριπόταμα, Φίλια, Χόβολη.
Την Τρίτη 5 Μαρτίου 2024 διεξήχθην η κλήρωση του πρωταθλήματος στα γήπεδα Renti Soccer Club, που θα διεξάγονται οι αγώνες του πρωταθλήματος και τα παιχνίδια της πρώτης αγωνιστής στις 10/03/24 είναι τα έξης:
18:15 Κρινόφυτα-Φιλια
18:15 Λευκάσιο- Κλειτορία
19:45 Χόβολη-Ανω Κλειτορία
19:45 Λυκούρια-Τριπόταμα
Ρεπό: Παγκράτι