Συναγερμός ήχησε πριν από λίγο για φωτιά σε νταλίκα στην Πατρών – Κορίνθου στο 146 χλμ. Επί τόπου σπεύδουν δυνάμεις της Πυροσβεστικής από το Αίγιο αλλά και από το κλιμάκιο της Π.Υ. στην Ακράτα. Κλειστό είναι το ρεύμα προς Πάτρα. Νεότερα σε λίγο…

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Άνοιξε η Ολυμπία μετά την κατάσβεση φωτιάς σε φορτηγό

Αποκαταστάθηκε πριν από λίγα λεπτά η κυκλοφορία, στη μία λωρίδα, στην νέα εθνική οδό Πατρών – Κορίνθου (Ολυμπία οδό), στο ρεύμα Πάτρα η οποία έκλεισε λίγο μετά τις 6.30 μ.μ. λόγω της εκδήλωση φωτιάς σε φορτηγό όχημα που κινείτο στο οδόστρωμα. Στο σημείο, το 146 χλμ. της νέας εθνικής στο ύψος των ΣΕΑ Ακράτας, έσπευσαν τρία οχήματα της Π.Υ. από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αιγίου και το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο της Ακράτας τα οποία και αντιμετώπισαν τη φωτιά η οποία εκδηλώθηκε στο πίσω μέρος της νταλίκας, πριν επεκταθεί στην καμπίνα του οδηγού και τη μηχανή.

Επί τόπου βρέθηκε και η Τροχαία η οποία ρύθμιζε την κυκλοφορία για την αποφυγή ατυχήματος. Εκτιμάται ότι η φωτιά ξεκίνησε από ελαστικό στην πίσω πλευρά του οχήματος το οποίο δεν έγινε άμεσα αντιληπτό από τον οδηγό. Το όχημα έχει υποστεί μεγάλη ζημιά.

Πηγή: aigiovoice.gr