Η Εθελοντική Ομάδα Πρόληψης «ΔΙΕΞΟΔΟΣ» Αιγίου του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Αχαΐας «Καλλίπολις» στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειάς της για την ενίσχυση και ενδυνάμωση των σχέσεων και των δεσμών στην οικογένεια με στόχο την προαγωγή της ψυχοκοινωνικής υγείας, πρόκειται να πραγματοποιήσει 2 εργαστήρια για όλη την οικογένεια (γονείς και παιδιά ηλικίας δημοτικού σχολείου) με θέματα τη ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ και τη ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΘΥΜΟΥ .

Το 1ο εργαστήρι με θέμα «Ακούω και Ακούγομαι…. Η Οικογένεια μου τόπος ασφάλειας και εμπιστοσύνης» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024 και ώρες 17:30 – 19:30 και το 2ο εργαστήρι με θέμα «Θυμός ένα πολύτιμο συναίσθημα κατανόησης και έκφρασης των αναγκών μας» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Μαρτίου 2024 και ώρες 17:30 – 19:30. Ενήλικες και παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν, να συνεργαστούν, να μάθουν πώς να επικοινωνούν καλύτερα, να κατανοούν και να εκφράζουν με αποτελεσματικό τρόπο ακόμη και δύσκολα συναισθήματα όπως ο θυμός.

Τα εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν στο Στέκι της ομάδας που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν. Αγ. Παντελεήμονα στο Αίγιο (είσοδος από Κλεομένους Οικονόμου), η συμμετοχή σε αυτά είναι δωρεάν και συνιστάται η δήλωση συμμετοχής και στα δύο, παρόλο που δεν είναι υποχρεωτικό. Για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας μπορείτε να επικοινωνείτε έως και την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024 κι ώρες 17:00 – 20:00 στο τηλέφωνο 6973343956 (κ. Πηνελόπη Κεπενού, εθελόντρια) ή να αποστείλετε email δήλωσης συμμετοχής με τα στοιχεία σας στο email : diexodosaigiou@yahoo.gr .