Καλοκαιρινές Εκδηλώσεις 2023 Συλλόγου Λυκουριωτών

Ο Σύλλογός μας πραγματοποίησε φέτος τον Αύγουστο, δεκαήμερο εκδηλώσεων με σκοπό την σύσφιξη των μεταξύ μας σχέσεων. Κατά γενική ομολογία οι εκδηλώσεις αυτές, ήταν οι καλύτερες εδώ και πολλά χρόνια. και συγκεκριμένα:

Στις 12/8 το 2ο Ladonas River Party 2023 στις πηγές του ποταμού Λάδωνα, αποτέλεσε ίσως το κορυφαίο γεγονός της ευρύτερης περιοχής. Πάνω από 3.000 άτομα επισκέφθηκαν το χώρο και διασκέδασαν, με τους καταπληκτικούς δικούς μας Droulias Brothers αλλά και τους DJ που ανέβασαν το κέφι στα ύψη, σε μία σκηνή ειδικά φτιαγμένη πάνω στο ποτάμι, ώστε να αναδεικνύεται η φυσική του ομορφιά μέσα από τον πραγματικά εκπληκτικό φωτισμό. Ο χώρος που φιλοξενήθηκε το πάρτι καθαρίστηκε από ξερόχορτα, σιδερένια στεφάνια και σκουπίδια και αναπλάστηκε προσωρινά για τις ανάγκες της εκδήλωσης έτσι ώστε να αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά του ποταμιού, με φυσικά υλικά όπως καλάμια, ξύλινα καρούλια ΔΕΗ και ΟΤΕ και αχυρόμπαλες που χρησιμοποιήθηκαν για τραπέζια και καθίσματα, υφάσματα, κιλίμια κλπ.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης ο χώρος παραδόθηκε πιο καθαρός από πριν και ευελπιστούμε το River Party να καθιερωθεί ως θεσμός.

Στις 15/8 η παραδοσιακή βραδιά με κορυφαίο τραγουδιστή τον Takis Mpalasis στην πλατεία του χωριού, άγγιξε τα 1000 άτομα που διασκέδασαν μέχρι την ανατολή του ηλίου.

Στις 17/8 ο Λυκουριάτικος Κρυμμένος Θησαυρός αφιερωμένος στην Αναστασία Παπαγγελή, είχε την μεγαλύτερη συμμετοχή όλων των εποχών.

Η χορευτική μας ομάδα συμμετείχε και φέτος προσκεκλημένη σε παραστάσεις και απέσπασε θερμά χειροκροτήματα για τις εμφανίσεις της.

Οι εκδηλώσεις μας έκλεισαν με το ετήσιο μνημόσυνο στη μνήμη των συμπατριωτών μας, καταγόμενων από τη Λυκούρια, που απεβίωσαν είτε στο χωριό μας είτε σε άλλα μέρη της υφηλίου.

Ο Πρόεδρος Σωκράτης Μούσιος και το Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά τους νέους της Λυκούριας, τους εθελοντές, τους χορηγούς αλλά και όλους όσοι συνέβαλαν και πρόβαλλαν την έννοια του εθελοντισμού αφιερώνοντας ατελείωτες ώρες, βοηθώντας στην προετοιμασία και την πραγματοποίηση των καλοκαιρινών μας εκδηλώσεων, τις οποίες ΕΣΕΙΣ οι συγχωριανοί και φίλοι μας, με ενθουσιασμό, αγκαλιάσατε και στηρίξατε.

Ο Πρόεδρος Σωκράτης Μούσιος