Τρομερή ψυχή η Βούλα Πατουλίδου! Και το απέδειξε κι απόψε στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Αθηνόδωρου στο κατάμεστο «Πολύκεντρο» στο Αίγιο.

Η Αιγιάλεια υποκλίθηκε σήμερα στο μεγαλείο της τεράστιας Βούλας Πατουλίδου, της «χρυσής» Ολυμπιονίκη του 1992, η οποία βρέθηκε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Αθηνόδωρου και έκανε μικρούς και μεγάλους να συγκινηθούν από τις αναμνήσεις από εκείνη την ιστορική στιγμή για τον ελληνικό αθλητισμό, όταν ανέβαινε στο πρώτο σκαλί του βάθρο στο Ολυμπιακό Στάδιο της Βαρκελώνης.

Πατουλίδου από Αίγιο: «Το για την Ελλάδα ρε γαμώτο δεν ήταν... γαλλικά, ήταν προσευχή για όλους τους Ελληνες!» Πατουλίδου από Αίγιο: «Το για την Ελλάδα ρε γαμώτο δεν ήταν... γαλλικά, ήταν προσευχή για όλους τους Ελληνες!» Πατουλίδου από Αίγιο: «Το για την Ελλάδα ρε γαμώτο δεν ήταν... γαλλικά, ήταν προσευχή για όλους τους Ελληνες!» Πατουλίδου από Αίγιο: «Το για την Ελλάδα ρε γαμώτο δεν ήταν... γαλλικά, ήταν προσευχή για όλους τους Ελληνες!» Πατουλίδου από Αίγιο: «Το για την Ελλάδα ρε γαμώτο δεν ήταν... γαλλικά, ήταν προσευχή για όλους τους Ελληνες!» Πατουλίδου από Αίγιο: «Το για την Ελλάδα ρε γαμώτο δεν ήταν... γαλλικά, ήταν προσευχή για όλους τους Ελληνες!»

Η Βούλα Πατουλίδου παρέλαβε το χρυσό κλειδί της πόλης του Αιγίου από τον Δήμαρχο Αιγιάλειας Δημήτρη Καλογερόπουλο, στέλνοντας μήνυμα σε μικρούς και μεγάλους και κυρίως στους νεαρούς αθλητές «να μην πάψουν ποτέ να κυνηγούν τα όνειρά τους», θυμίζοντας τους ταυτόχρονα ότι και η ίδια ξεκίνησε την καριέρα της από ένα μικρό χωριό στη Φλώρινα. Παράλληλα, σχολίασε με νόημα για το περίφημο «Για την Ελλάδα ρε γαμώτο…» ότι δεν ήταν… γαλλικά, αλλά «κάτι σαν μια προσευχή που έδωσε υπερηφάνια σε όλους τους Ελληνες!».

Πατουλίδου από Αίγιο: «Το για την Ελλάδα ρε γαμώτο δεν ήταν... γαλλικά, ήταν προσευχή για όλους τους Ελληνες!» Πατουλίδου από Αίγιο: «Το για την Ελλάδα ρε γαμώτο δεν ήταν... γαλλικά, ήταν προσευχή για όλους τους Ελληνες!» Πατουλίδου από Αίγιο: «Το για την Ελλάδα ρε γαμώτο δεν ήταν... γαλλικά, ήταν προσευχή για όλους τους Ελληνες!» Πατουλίδου από Αίγιο: «Το για την Ελλάδα ρε γαμώτο δεν ήταν... γαλλικά, ήταν προσευχή για όλους τους Ελληνες!» Πατουλίδου από Αίγιο: «Το για την Ελλάδα ρε γαμώτο δεν ήταν... γαλλικά, ήταν προσευχή για όλους τους Ελληνες!» Πατουλίδου από Αίγιο: «Το για την Ελλάδα ρε γαμώτο δεν ήταν... γαλλικά, ήταν προσευχή για όλους τους Ελληνες!» Πατουλίδου από Αίγιο: «Το για την Ελλάδα ρε γαμώτο δεν ήταν... γαλλικά, ήταν προσευχή για όλους τους Ελληνες!» Πατουλίδου από Αίγιο: «Το για την Ελλάδα ρε γαμώτο δεν ήταν... γαλλικά, ήταν προσευχή για όλους τους Ελληνες!» Πατουλίδου από Αίγιο: «Το για την Ελλάδα ρε γαμώτο δεν ήταν... γαλλικά, ήταν προσευχή για όλους τους Ελληνες!»

Πηγή: pelop.gr