Πες ΟΧΙ σε όλα τα Ναρκωτικά!

Πες ΝΑΙ στη ζωή και τον αγώνα για μόρφωση – δουλειά!

Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας ενημερώνει όλους τους εργαζόμενους, τα σωματεία, τους μαζικούς φορείς της πόλης μας, συνολικά τον Πατραϊκό λαό ότι από σήμερα, 5:00μμ, ξεκινά τη λειτουργία του, το Περίπτερο Ενημέρωσης Ενάντια σε Όλα τα Ναρκωτικά στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην Όλγας).

Η πρωτοβουλία αυτή της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Παράρτημα Πάτρας του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών (ΕΣΥΝ) με σκοπό την ενημέρωση και τη συζήτηση γύρω από τις εξαρτήσεις και την πάλη ενάντια σε όλα τα Ναρκωτικά.

Δεν μπορούμε άλλο να μένουμε απαθείς. Η κατάσταση μέρα με τη μέρα χειροτερεύει.  Τα ποσοστά χρήσης και εξάρτησης στους νέους αυξάνονται, ενώ η χρήση εξαρτησιογόνων ουσιών αρχίζει σε όλο και πιο μικρή ηλικία.  Αυξάνει συνεχώς ο αριθμός καινούργιων επικίνδυνων ναρκωτικών που εμφανίζονται και που επιδεινώνουν την υγεία των εξαρτημένων, απειλούν τη ζωή τους, ωθούν ακόμη περισσότερους νέους στην εξάρτηση. 

Θέλουμε οι νέοι και οι εργαζόμενοι της πόλης μας να είναι πρωταγωνιστές στη ζωή! Δεν θέλουμε να κυνηγούν τη δόση τους, να κυκλοφορούν σαν ανθρώπινες σκιές, να εγκαταλείπουν το σχολείο ή τη δουλειά τους. Πάμε κόντρα σ’ αυτούς που θησαυρίζουν πουλώντας το θάνατο, σ’ αυτούς που μας θέλουν στην απέξω, σ’ αυτούς που βάζουν στο στόχαστρο το μέλλον και τα όνειρα των παιδιών μας.

Καλούμε όλα τα σωματεία της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Πάτρας, τους εργαζόμενους της πόλης μας, τους μαζικούς φορείς, να αγκαλιάσουν αυτή την ξεχωριστή και σημαντική πρωτοβουλία, να δυναμώσουν με τη δράση τους την πάλη ενάντια σε όλα τα Ναρκωτικά. 

Κόντρα στο ρεύμα με το κεφάλι ψηλά,

ΣΚΕΨΟΥ-ΔΡΑΣΕ-ΖΗΣΕ

ΧΩΡΙΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΤΡΑΣ