ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΩΝ ΝΙΚΟΥ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ
Την Τετάρτη 17 Ιουνίου και ώρα 1930 στην αίθουσα του Εμπορικού Συλλόγου (πλατεία Γεωργίου) θα γίνει η παρουσίαση των βιβλίων του Καλαβρυτινού συγγραφέα Νίκου Σακελλαρόπουλου: «Ιστορία της Επαρχίας Καλαβρύτων» και «Ταξιδευτές του Ονείρου» (Βραβευμένα διηγήματα).
Για το βιβλίο «Ιστορία της Επαρχίας Καλαβρύτων» θα μιλήσουν:
Η κ. Μαρία Νεγρεπόντη -Δελιβάνη: πρώτη γυναίκα πρύτανης στη χώρα μας, με πολλές ανώτατες διακρίσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και με πλούσιο και σπουδαίο συγγραφικό έργο.
Αθανάσιος Φωτόπουλος: πρώην καθηγητής Πανεπιστημίου Πατρών και τώρα πρόεδρος του Ομίλου Πελοποννησιακών Σπουδών, με διεθνή αναγνώριση του ερευνητικού και συγγραφικού του έργου, με ιδιαίτερη δε αναφορά στην ιστορία και το λαϊκό πολιτισμό της ηρωικής και μαρτυρικής Επαρχίας των Καλαβρύτων.
Για το βιβλίο «Ταξιδευτές του Ονείρου» (Βραβευμένα διηγήματα) θα μιλήσουν:
Κωνσταντίνος Νικολόπουλος: συγγραφέας, με πλούσιο λογοτεχνικό και ιστορικό έργο τ. Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών.
Αφροδίτη Σκαλτσά – Δημητρακοπούλου: γνωστή αναγνώστρια, συντονίστρια λέσχης ανάγνωσης και με πλούσιο ανθρωπιστικό, πολιτιστικό και πνευματικό έργο.
Συν διοργανωτές: Ο Παγκαλαβρυτινός Σύλλογος Πατρών
Η Εταιρεία Λογοτεχνών ΝΔ Ελλάδος
Το πολιτιστικό κέντρο εργαζομένων και συνταξιούχων ΟΤΕ
Ο Σύλλογος συνταξιούχων ΟΤΕ
Ο Σύλλογος Λεχουριτών και Κερασοβινών
Εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη Αθήνα.
Όλα τα χρήματα από πωλήσεις του βιβλίου «Ιστορία της Επαρχίας Καλαβρύτων» θα πάνε στους Συλλόγους: «Φλόγα», για παιδιά με καρκίνο και «ΜΙΤΟΣ» για παιδιά με αυτισμό.
Τραγούδια: Από τη χορωδία του Πολιτιστικού Κέντρου εργαζομένων ΟΤΕ
Παραδοσιακοί χοροί: Από το χορευτικό τμήμα του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου
Θερμή παράκληση να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση.
Ακολουθήστε το kalavrytapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



























