Με πολλή χαρά και δημιουργική διάθεση το χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ από τους μαθητές του Γενικού και Επαγγελματικού Λυκείου Καλαβρύτων, με γιορτινή διάθεση διαθέτουν τις δημιουργίες τους με χαμόγελα και αισιοδοξία.

Για περισσότερο από έναν μήνα, οι μαθητές εργάστηκαν με κέφι και ενθουσιασμό, αφιερώνοντας χρόνο και φαντασία για να δημιουργήσουν μοναδικές χειροποίητες κατασκευές.

Οι μικροί μας δημιουργοί έφτιαξαν κεριά, χριστουγεννιάτικες συνθέσεις, χιονόμπαλες και στολίδια από πηλό και γύψο, μαθαίνοντας μέσα από τη διαδικασία την αξία της συνεργασίας, της υπομονής και της δημιουργικότητας. Κάθε αντικείμενο ήταν ξεχωριστό, καθώς έφερε τη σφραγίδα της προσωπικής προσπάθειας και έμπνευσης των παιδιών.


Το Γιορτινό Παζάρι των μαθητών ξεκίνησε στις 26 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσει έως και τις 30 Δεκεμβρίου 2025

Follow us on Google News Ακολουθήστε το kalavrytapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις