Νίκος Στέφος – Ξεφτίλα για Ακρίτα

Πόση άλλη ξεφτίλα ρε!

Να σπεύσεις να υιοθετήσεις άκριτα τους ισχυρισμούς του τυραννικού καθεστώτος περί δολοφονίας μικρών κοριτσιών από τους Αμερικανούς ή τους Ισραηλινούς! Πόση αντιαμερικάνικη και αντισιωνιστική τύφλα ακόμα ρε; Ούτε που σκέφτηκες βέβαια ότι μπορεί να μην σκοτώθηκαν κοριτσάκια! Ότι όλα αυτά μπορεί να ήταν μια ανήθικη προπαγάνδα του καθεστώτος. Ένα ψέμα σαν εκείνο ότι ο Χαμενεΐ ήταν ζωντανός παρόλο που αυτός είχε ψοφήσει ώρες πριν… Ναι ρε!

Άκριτα! Εσύ η Ακρίτα!

Αλλά ακόμα και αν όντως χτυπήθηκε σχολείο- κακώς τότε, παρά πολύ κακώς – πότε υπερασπίστηκες με το ίδιο πάθος τα δεκάδες χιλιάδες θύματα των μουλάδων; Ε; Πότε; Και όποτε ψέλιζες κάτι, στο τέλος πάντα σου έφταιγαν η Δύση και το Ισραήλ! Μ’ αρέσει που λες πως είσαι με τον άνθρωπο! Με ποιον άνθρωπο αλήθεια; Μόνο με ό,τι εξυπηρετεί την τύφλα της Αριστεράς είσαι! Ε γι αυτό νησάφι με το ζύγι της αριστερίλας και της υποκρισίας! Φτάνει πια με τις εμμονές και τις εμπάθειες όλων σας των αριστερών κατά της Δύσης!

Αλλά ξέρεις τι χρειαζόσουνα εσύ;

Να πήγαινες να ζήσεις στο Ιράν! Να δεις πώς ζουν εκεί οι άνθρωποι! Να σε κουκουλώσουν οι μουλάδες με το χιτζάμπ στην κεφάλα, να μην έχεις ούτε τα στοιχειώδη δικαιώματα σαν γυναίκα, να τρως μαστιγώματα για τιμωρία αν έλεγες κάτι που δεν τους άρεσε και μετά να δεις με πόσο πάθος θα φώναζες “Τραμπ, έλα να μας σώσεις”!!! Τότε να δεις λατρεία για την Αμερική και το Ισραήλ! Ναι ρε, αυτό θα σου χρειαζόταν! Και εσένα και όλων των αριστερών με την υστερία κατά της Δύσης!

Και ναι, σ’ αρέσει δεν σ’ αρέσει, είμαστε εμείς με το Ιράν!

ΕΜΕΙΣ!

Με το λαό του, με τα όμορφα κορίτσια του και τα ξέπλεκα μαλλιά τους, με την ελευθερία και τη χαρά της ζωής! Χωρίς σκοπιμότητες, χωρίς ψεύτικες κραυγές, χωρίς δηθενιές ανθρωπισμού! Ναι ρε! Φαρισαίοι υποκριταί!!! 

Νίκος Στέφος

Υπ. Ευρωβουλευτής ΝΔ – Δημοσιογράφος

Follow us on Google News Ακολουθήστε το kalavrytapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις