Παρουσία του Πρόεδρου της Δημοκρατίας στις 13 Δεκεμβρίου οι εκδηλώσεις για τα 82 χρόνια απ’ το Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα
Απ’ την Κάτω Ζαχλωρού, με την τέλεση του ετήσιου Μνημοσύνου για τους εκτελεσθέντες απ’ τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής στις 8 Δεκεμβρίου 1943 ξεκινούν την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου οι επετειακές εκδηλώσεις για τα 82 χρόνια απ’ το Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα.
Οι επετειακές εκδηλώσεις θα κορυφωθούν το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Τασούλα ο οποίος θα βρίσκεται στα Καλάβρυτα ύστερα από πρόσκληση που του απηύθυνε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Θανάσης Παπαδόπουλος.
Συνολικά 27 εκδηλώσεις σε Κάτω Ζαχλωρού, Σκεπαστό, Βραχνί – Σούβαρδο, Καλάβρυτα, Κερπινή, Ρωγούς, Μέγα Σπήλαιο, Αθήνα, Πριόλιθο, Αγία Λαύρα και Κλειτορία περιλαμβάνει το πρόγραμμα των φετινών επετειακών εκδηλώσεων του Δήμου Καλαβρύτων υπό τον τίτλο «Μέρες Μνήμης» το οποίο θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου.












Ακολουθήστε το kalavrytapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



























